logo png smallOČESNA ORDINACIJA

 

 • Ban1  Pregledi ob ponedeljkih
  in sredah popoldan

 • Ban2  opravljata jih specialista
  oftalmologije in optometrije

 • Ban3  v ordinaciji z dovoljenjem
  Ministrstva za zdravje

Mobilni optik

Mobilni optik
V Ljubljani obiskujemo domove upokojencev, invalide ter ostarele, pa tudi tiste, ki nimajo časa za obisk optike. Pridemo z izborom očal, tudi sončnih, ponudbo stekel in setom s katerimi preizkusimo vrednost dioptrije ter opravimo manjše korekcije. Lahko unovčite tudi recept vašega zdravnika ali pa opravite obširnejši pregled pri okulistu naše očesne ordinacije. Pokličite in naročite optično storitev iz naslanjača.

Hitra menjava okvirjev

Hitra menjava okvirjev
V 20 minutah stekla vaših očal prestavimo v nov okvir. Tako obnovimo in podaljšamo trajnost vaših očal ter osvežimo vaš izgled. Pa še strošek je manjši ! Premontaža - starih stekel v nov okvir - novih stekel v star okvir - menjava poškodovanih stekel - menjava z drugo vrsto ali(tipom) stekel Ste drugje kupili okvir in bi radi pri nas prebrusili stekla?

Popravila očal

Popravila očal
Trudimo se popraviti očala vseh vrst, znamk in oblik, tudi če niso kupljena pri nas. Očala ultrazvočno očistimo, na ročajih zamenjamo dotrajane olive, nosne blazinice pa nadomestimo z mehkejšimi silikonskimi. Prinesite svoja očala in zagotavljamo vam, da se potrudimo iz nemogočega narediti mogoče. V nasprotnem primeru obstaja možnost hitre premontaže v nov okvir, ker je daljnoročno morda celo najboljša rešitev.

Uradni dobavitelj ZZZS

Uradni dobavitelj ZZZS
Na recept izdelujemo očala (tudi brez doplačila), kontaktne leče in povečevalne lupe. POMEMBNO: Bodite pozorni na rok unovčenja recepta. Veljaven je le mesec dni od datuma izdaje, ki je zapisan na hrbtni strani recepta ! V Sloveniji je naša optika uradni dobavitelj ZZZS za izdelavo in prodajo optičnih pripomočkov.

 • Kontaktni podatki

  Optika Zakovšek
  Majorja Lavriča ul.12
  1000 Ljubljana
  041 / 292 841
  01/ 519 8872
  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  fb
 • Delovni čas

  Ponedeljek-Petek
  09:00 - 13:00
  15:00 - 19:00
  Sobota, Nedelja zaprto
 • Zemljevid

  Oglejte si našo lokacijo na Google Zemljevidu.

RAZPRODAJA LETA JE TU

Ponosno naznanjamo, da v naši trgovini poteka izjemna razprodaja, kjer ponujamo neverjetne popuste - kar 50% POPUSTA NA VSE OKVIRJE IN SONČNA OČALA !

Ne glede na to, ali potrebujete nova očala za vsakodnevno uporabo ali pa si želite stilsko izpopolniti svoj videz s sončnimi očali, je zdaj pravi čas, da obiščete našo trgovino. Na voljo imamo širok izbor okvirjev, ki vključujejo klasične, modernistične, retro in številne druge stile. Zagotavljamo vam, da boste našli popoln okvir, ki se bo prilegal vašemu obrazu in poudaril vašo osebnost.

Zavedamo se, da so kakovostni okvirji in sončna očala lahko draga investicija, zato smo se odločili, da vam omogočimo to neverjetno priložnost, da prihranite pri svojem nakupu. S popustom 50% boste lahko kupili več kosov ali pa se razvajali s kakšnim posebnim dizajnom, ki ste si ga vedno želeli.

Za strokovnI pregled prednjih delov očesa in predpis dioptrije potrebujemo 20 minut z uporabo objektivne refrakcije računalniškega avtorefrakto-keratometra, ki zabeleži trenutno stanje očesnega sistema in izmeri refrakcijsko napako ter potrebno dioptrijo za korekcijo na daljavo. Izmerjena dioptrija je osnova za drugo subjektivno kontrolo vidne ostrine, kjer na probnem okvirju s pomočjo testnih stekel preiskusite dioptrijo na daljavi 6 m posamično za desno in levo oko, po potrebi pa se vam določi tudi dioptrija za bližino, ki ju nato vpišemo in izdamo na belem receptu.

DAN PRED PREDVIDENIM PREGLEDOM VAS POKLIČEMO V POTRDITEV. Zdravnik Vam priporoča periodično kontrolo na 2 leti.

Naročilo na očesni pregled:

OSEBNE INFORMACIJE
Ime in priimek
Vaš e-naslov
STORITEV
Telefonska številka::
Izberi storitev:
Dodatne opombe/želje:
Dovoljujem, da se moji osebni podatki zbirajo za namen::
Dovoljujem, da se moji osebni podatki zbirajo za namen::
Prekliči
Rezerviraj

* Prenos pravilnika o varstvu zasebnosti GDPR

* Dovoljenje o osebnih podatkih lahko kadarkoli prekličete po e-pošti, telefonsko ali osebno v prostorih optike.

 

V samoplačniški ordinaciji opravljamo:

- PREGLED ZA OČALA IN KONTAKTNE LEČE

- PREGLED OKULISTIČNI

- PREGLED ZA VOZNIŠKO