Zaščitna očala za LCD in računalniške ekrane

NOVI anti-refleksni sloj za zaščito vida v digitalnem svetu.

 

Hoya BlueControl 

je namenjen vsem, ki v veliki meri uporabljajo sodobne digitalne naprave, pametne telefone, notesnike, tablice, LCD in LED ekrane. 83% ljudi, ki nosijo očala, čuti neudobje pri uporabi digitalnih naprav. BlueContol blokira škodljivo modro svetlobo, ki jo ti ekrani oddajajo, utrujajo oči in s tem povzročajo težave. BlueControl na steklih je brezbarven in je nadgradnja Hoyinega vrhunskega Hi-Vision LongLife sloja, najtrpežnejšega in nepreseženega proti-zrcalnega nanosa na trgu, ki ima kar 3-letno garancijo na razenje. Ta trpežni nanos je kar 7 krat bolj odporen na razenje kot običajni nanosi in tako nudi še več udobja uporabnikom očal.

bluecontrol

Raziskave so pokazale, da več kot tretina odraslih prebije 4 do 6 ur dnevno ob digitalnih napravah, medtem ko jih 24 % z digitalnimi napravami prebije celo več kot 10 ur na dan.

NatisniE-naslov

Delovni čas

Ponedeljek-Petek

09:00 - 13:00
15:00 - 19:00

Sobota, Nedelja in prazniki
Zaprto

Kontaktni podatki

Optika Zakovšek
Majorja Lavriča ulica 12
1000 Ljubljana

01 / 519-88-72
041 / 29-28-41
info@optika-zakovsek.si

Kako do nas?

zemljevid

plus minus

Ugodne cene

plus minus

Super ponudba

plus minus

Velika izbira
očal

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti. Ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov. Preberite si več o piškotkih na povezavi vse o piškotkih..

Strinjam se z uporabo piškotkov.