Sončna očala

Sončna očala naše oči varujejo predvsem pred premočnimi UV žarki in dnevno svetlobo, hkrati pa so postala tudi nepogrešljiv modni dodatek.
DriveWear stekla (za voznike), nudijo najboljši vid v vseh pogojih dnevne svetlobe in so idealna so za vsakodnevne in poklicne voznike. DriveWear stekla združujejo fotopolarizacijo in novo tehnologijo - z jasno sliko in kontrastom, ne glede na vremenske razmere. Na voljo so v Hilux 1,50 materialu in treh visokokvalitetnih, zanesljivih in stabilnih antirefleksnih nanosih HVLL, SHV ali HVA.
 
 
Za razliko od tradicionalnih foto stekel, DriveWear delujejo tudi skozi UV zaščiteno vetrobransko steklo, kar zagotavlja maksimalno zaščito pred sončno svetlobo in bleščanjem. Enako učinkovita so tudi v oblačnih razmerah, saj s prenosom svetlobe zagotavljajo najostrejši vid - kar pomeni tudi manjšo utrujenost voznikovih oči in hitrejše reakcije.
 
    OBLAČNO          BLEŠČEČE        INTENZIVNO
  megleni pogoji    za vetrobranom      na prostem

50a 50b 50c

 

dioptrijske nalepkeDioptrijski segmenti za bližino v obliki nalepke. Možnost uporabe v sončnih očalih, zaščitni očalih, potapljaških maskah. Nalepijo se z vodo!

 NatisniE-naslov

Delovni čas

Ponedeljek-Petek

09:00 - 13:00
15:00 - 19:00

Sobota, Nedelja in prazniki
Zaprto

Kontaktni podatki

Optika Zakovšek
Majorja Lavriča ulica 12
1000 Ljubljana

01 / 519-88-72
041 / 29-28-41
info@optika-zakovsek.si

Kako do nas?

zemljevid

plus minus

Ugodne cene

plus minus

Super ponudba

plus minus

Velika izbira
očal

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti. Ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov. Preberite si več o piškotkih na povezavi vse o piškotkih..

Strinjam se z uporabo piškotkov.