Za računalnik

BlueControl z raÄŤunalnikom

Vedno več je ljudi, ki delajo na računalnikih. Bodisi poklicno ali za zabavo. Po eni strani je računalnik olajšal veliko opravil, vendar je gledanje na zaslon zelo naporno za oči. 83% ljudi, ki nosijo očala, čuti neudobje pri uporabi digitalnih naprav. Pogled se več kot 25.000-krat na dan preusmeri med tipkovnico, zaslonom, prostorom in sodelavci. Različne razdalje in stalno spreminjajoči se svetlobni pogoji so zelo obremenjujoči za oči. Med posebej zahtevnim delom veliko časa neprestano gledamo v ekran, kar povzroča zmanjšano frekvenco mežikanja in obnavljanja solznega filma.

Hoya BlueControl BlueControl

je namenjen vsem, ki v veliki meri uporabljajo sodobne digitalne naprave, pametne telefone, notesnike, tablice, LCD in LED ekrane, itd. Blokira škodljivo modro svetlobo, ki jo ti ekrani oddajajo, utrujajo oči in s tem povzročajo težave. BlueControl na steklih je brezbarven in je nadgradnja Hoyinega vrhunskega Hi-Vision LongLife sloja, najtrpežnejšega proti-zrcalnega nanosa na trgu, ki ima kar 3-letno garancijo na razenje.

BlueControl steklo

 

 

 

 

 

Očala za računalnik z BlueContolom zagotavljajo zelo oster vid brez EM sevanja in preprečujejo utrujenost, draženje oči in zmanjšujejo verjetnost glavobolov zaradi predolgega dela. Idealna so za delo v pisarnah, kjer je tudi pogled na srednjo razdaljo zelo pomemben.

Raziskave so pokazale, da več kot tretina odraslih prebije 4 do 6 ur dnevno ob digitalnih napravah, medtem ko jih 24 % z digitalnimi napravami prebije celo več kot 10 ur na dan.

 

 

 NatisniE-naslov

Delovni čas

Ponedeljek-Petek

09:00 - 13:00
15:00 - 19:00

Sobota, Nedelja in prazniki
Zaprto

Kontaktni podatki

Optika Zakovšek
Majorja Lavriča ulica 12
1000 Ljubljana

01 / 519-88-72
041 / 29-28-41
info@optika-zakovsek.si

Kako do nas?

zemljevid

plus minus

Ugodne cene

plus minus

Super ponudba

plus minus

Velika izbira
očal

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti. Ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov. Preberite si več o piškotkih na povezavi vse o piškotkih..

Strinjam se z uporabo piškotkov.