Delovna očala

Hoyalux IDWorkStyle

Najboljša prostorska očalna leča za delo v pisarni, za računalnikom, za strojem, z načrti ... Prednost teh leč bodo najbolj cenili tisti uporabniki, ki se pri delu veliko gibljejo. Narejena so z uporabo obojestranske iD Free-form tehnologije, zato so optična popačenja skoraj odstranjena. Izvedba 400 ohranja tudi korekcijo za daljavo, zato je npr. primerna za pilota potniškega letala, ki je presbiop. Pri izvedbi 200 je čisto vidno polje na bližnje in srednje razdalje še širše, vendar na račun daljave.

TactTrueform

Prostorska očalna leča, primerna za tiste uporabnike, ki želijo široka vidna polja za bližino in srednje razdalje ter ohranjeno polje za gledanje na daljavo. TACT 400 prostorske leče so naprimer odlična rešitev za igranje golfa. TACT 200 pa ima na račun širšega bližinskega polja skrajšano daljavo. 

LectureB TrueformJe najboljša rešitev za vse, ki jim je računalnik osnovno delovno orodje in potrebujejo široko vidno polje za srednje razdalje, dovolj široko za širino ekrana. Primeren je tudi za bližinsko delo ter delo na srednjih razdaljah, še posebej za delo na računalniku (-1.50 D). Ima dolg prehod iz srednje razdalje na bližino, nima pa polja za daljavo.

Addpower-60-TF-rgbZa vse, ki radi veliko berejo in želijo široko in globlje bližinsko polje. So najboljša rešitev za branje in delo na računalniku. Nudijo sproščujoč občutek, tudi ko več ur skupaj beremo. Nimajo polja za daljavo. 

 

Klikni: primerjave stekel za bližino, delovnih stekel, do daljave proizvajalca Rodenstock.NatisniE-naslov

Delovni čas

Ponedeljek-Petek

09:00 - 13:00
15:00 - 19:00

Sobota, Nedelja in prazniki
Zaprto

Kontaktni podatki

Optika Zakovšek
Majorja Lavriča ulica 12
1000 Ljubljana

01 / 519-88-72
041 / 29-28-41
info@optika-zakovsek.si

Kako do nas?

zemljevid

plus minus

Ugodne cene

plus minus

Super ponudba

plus minus

Velika izbira
očal

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti. Ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov. Preberite si več o piškotkih na povezavi vse o piškotkih..

Strinjam se z uporabo piškotkov.