Korekcijska očala

korekcijskaKorekcijska očala praviloma kupujemo, ko smo pri okulistu izmerili dioptrijo. Izberemo ustrezen dioptrijski okvir, ki je lahko iz kovine, plastike, na vijake ali na nitko. Priporočamo vam kvalitetnejše in občutno lažje materiale kot so titan, ki ne povzroča alergij, jeklo ali aluminij.

 

Trivex tru to lifeZ optikom nato izberite leče iz materiala kot je CR-39 kvalitetno plastično steklo, trivex ali polikarbonatno nezlomljivo in zelo žilavo steklo, lahko pa tudi sicer že nekoliko zastarelo in manj uporabljano mineralno steklo. Razlike so predvsem v tem, da je steklo sicer odpornejše na razenje je pa za uporabnika mnogo težje in hkrati zelo lomljivo, kar na koncu seveda vpliva na udobje nošenja. Zato vse več argumentov govori v korist plastičnih stekel, ki so polovico lažja, s trdim slojem zaščitena proti praskam in z nanosom proti bleščanju in so hkrati uspešna v vseh svetlobnih pogojih.

HOYA SLOJI Proti bleščanju Odporen na praske Vodo odbojen Lahko čiščenje Anti statičeni
Hi Vision
LongLife
●● ●●●● ●●●● ●●●● ●●●●
Super
Hi Vision
●● ●● ●● ●●  
Hi Vision
Aqua
●● ●●    

Hi-Vision LongLife – Najodpornejši sloj proti praskam na trgu, izboljšan vodo odbojni sloj zagotavlja dolgotrajno zaščito pred vodo, maščobami in umazanijo, anti-statičnost preprečuje, da bi se prah oprijel leče. Tudi po dolgotrajnem in intenzivnem čiščenju ostaja preprost za čiščenje in optimalno transparenten.

Super Hi Vision – super odpornost na praske, vodo odbojen in omogoča lahko čiščenje, super anti-refleksen nanos proti bleščanju.

Hi Vision Aqua – vodo odbojen, proti bleščanju.

 

Stekla Transitions s fotosenzibilno zatemnitvijo na UV svetlobo so narejena za istočasno uporabo v zaprtih in odprtih prostorih. trivexNova Transition XTRActive tehnologija pa omogoča, da stekla reagirajo na vidno in nevidno svetlobo, zato potemnijo tudi za vetrobranskim steklom voznika. Trivex in polikarbonatna stekla se zaradi svoje nelomljivosti uporabljajo predvsem za otroke, športnike in ostale poklice, kjer je potreba po največji varnosti pred lomom. Običajno se v okvirje vgrajujejo stekla indeksa 1.50 nižjih dioptrij do reda +/- 2.00, večje indekse stanjšave kot so 1.60 in 1.67 pa priporočamo nad temi dioptrijami. Trenutno so tehnološko najtanša plastična stekla indeksa 1.74, ki jih priporočamo za visoke dioptrije in so tudi občutno lažja, ter imajo vrhunske lastnosti za dober vid uporabnika. online pharmacy

 

NatisniE-naslov

Delovni čas

Ponedeljek-Petek

09:00 - 13:00
15:00 - 19:00

Sobota, Nedelja in prazniki
Zaprto

Kontaktni podatki

Optika Zakovšek
Majorja Lavriča ulica 12
1000 Ljubljana

01 / 519-88-72
041 / 29-28-41
info@optika-zakovsek.si

Kako do nas?

zemljevid

plus minus

Ugodne cene

plus minus

Super ponudba

plus minus

Velika izbira
očal

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti. Ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov. Preberite si več o piškotkih na povezavi vse o piškotkih..

Strinjam se z uporabo piškotkov.