Kapljice za oči

aquify AQuify kapljice za oči

- občutek suhih oči

- vlaženje oči pri nošnji vseh vrst kontaktni leč

 

AQuify kapljice za oči so drugačne od drugih umetnih solz za oči, ker vsebujejo aktivno snov natrijev hialuronat, ki se obnaša kot naše lastne solze. Natrijev hialuronat je normalno prisoten v očeh in medceličnini celotnega telesa in uravnava vlažnost tkiva. Aufy kapljica se zadržuje na robu veke, kjer jo veka z mežikanjem razlije po površini očesa v obliki obstojnega naravnega filma.

Unikaten je tudi patentiran natrijev perbort, ki ob vkapanju v oko hitro izhlapi. V plastenki deluje kot konzervans, medtem ko v očeh v trenutku izgine. Zato se lahko AQuify kapljice uporabljajo pri nošnji kontaktnih leč in ne dražijo oči.

Za dolgotrajen občutek vlažnih oči. Ne vsebuje konzervansa !

 

Kapljice za oči Vogel 10mlA.Vogel kapljice za oči

za suhe, pekoče, utrujene oči

 A.Vogel kaplice za oči so namenjene uporabi pri suhih, pekočih ali utrujenih očeh. Kapljice hitro navlažijo in osvežijo oči ter učinkujejo dolgotrajno. Pomagajo ohranjati vlažnost očesa. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč. Napolnjene so v vsebnik s praktičnim sistemom odmerjanja, ki omogoča, da se naenkrat sprosti le ena kapljica. Odmerjanje je zato zelo enostavno.

NatisniE-naslov

Delovni čas

Ponedeljek-Petek

09:00 - 13:00
15:00 - 19:00

Sobota, Nedelja in prazniki
Zaprto

Kontaktni podatki

Optika Zakovšek
Majorja Lavriča ulica 12
1000 Ljubljana

01 / 519-88-72
041 / 29-28-41
info@optika-zakovsek.si

Kako do nas?

zemljevid

plus minus

Ugodne cene

plus minus

Super ponudba

plus minus

Velika izbira
očal

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti. Ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov. Preberite si več o piškotkih na povezavi vse o piškotkih..

Strinjam se z uporabo piškotkov.