Kontaktne leče

kontaktne leceKontaktne leče imajo številne prednosti pred očali:

- omogočajo neovirano gibanje in neomejeno vidno polje

- ne spremenijo našega videza in so skoraj neopazne

- se ne rosijo in prašijo ter ne povečajo ali pomnanjšajo oči kot očala

- izboljšajo vid ( do 30% v primerjavi z korekcijskimi očali )

Iz teh razlogov leče priporočamo za športne ali druge dejavnosti. Po drugi strani pa leče zahtevajo večjo stopnjo skrbnosti glede higiene.

ACUVUE OASYSOpozarjamo uporabnike kontaktnih leč, da stalno nošenje nikakor ni dobra odločitev. Na vsak način pripopročamo, da leče nosite od 8 do največ 16 ur dnevno. Priporočljivo je da se oči vsaj en dan v tednu odpočijejo od leč.

OPIS KONTAKTNIH LEČ ACUVUE®

1·DAY ACUVUE ® TruEye®

Sodoben način življenja zelo vpliva na zdravje vaših oči. Nove kontaktne leče blagovne znamke 1•DAY ACUVUE® TruEye® so leče za enkratno uporabo narejene iz silikon hidrogelnega materiala in oblikovane posebno za potrebe mestnega življenja ter zdravja vaših oči.

Vse kontaktne leče blagovne znamke ACUVUE® imajo UV-zaščito, vgrajeno v material leče, ki vam zagotavljajo zaščito* vse leto, ne le v sončnih poletnih dneh.

http://www.acuvue.si/trueye

 1·DAY ACUVUE ® MOIST®

Vlažen, svež občutek kontaktnih leč od jutra do večera

Kontaktne leče 1·DAY ACUVUE ® MOIST® so kontaktne leče za enkratno uporabo, ki so narejene, da ohranjajo vaše oči vlažne in sveže do konca dneva. Če že uporabljate kontaktne leče ali pa razmišljate, da bi jih začeli uporabljati, vam nudijo kontaktne leče 1·DAY ACUVUE® MOIST® svobodo in dolgotrajno udobje leče, ki jo nosite čez dan in zavržete ob koncu dneva.

http://www.acuvue.si/moist

 1•DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM

Želite svobodo in praktičnost leč za enkratno uporabo, ki korigirajo astigmatizem?

1•DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM leče uporabljajo tehnologijo pospešene stabilizacije, ki omogoča, da se leča hitro namesti na pravi položaj in tam tudi ostane, ne glede na vaš aktiven način življenja. Tako lahko uživate čudovite trenutke ali ko vozite, med delom, plesom, športom ali med gledanjem televizije.

http://www.acuvue.si/MOIST_ZA_ASTIGMATIZEM

ACUVUE® OASYS® with HYDRACLEAR® PLUS 

Dolgotrajno delo pred računalnikom, klimatizirane pisarne, centralno ogrevani domovi in zakajeni prostori odvzamejo vlažnost vašim očem. Kontaktne leče ACUVUE® OASYS® with HYDRACLEAR® PLUS so oblikovane z namenom, da vašim očem prinesejo vlažnost in osvežitev v zahtevnih prostorih. Osnovane so z novo generacijo zakonsko zaščitene tehnologije HYDRACLEAR® PLUS, ki združuje vlažilni element z materialom bogatim s kisikom, kar ustvari skrajno navlaženo in izredno gladko kontaktno lečo, še posebej za uporabnike kontaktnih leč, ki imajo občutek suhega očesa.

http://www.acuvue.si/oasys

ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM

Imate astigmatizem? Kontaktne leče ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM so narejene tako, da vam omogočajo izjemno udobje in jasen vid tudi v zahtevnih okoljih, na primer za računalnikom in pri nočni vožnji. Primerne so za vse, ki želijo jasen in stabilen vid in ki se lahko prilagaja na vaš aktiven način življenja.

http://www.acuvue.si/oasys-astigmatism

ACUVUE® ADVANCE® withHYDRACLEAR®

Kontaktne leče ACUVUE® ADVANCE® with HYDRACLEAR® so mehke, prožne, enostavne za uporabo in zagotavljajo izjemno dolg občutek udobja. Kontaktne leče ACUVUE® ADVANCE® withHYDRACLEAR® nosite in odstranite vsak dan, na dva tedna pa jih zamenjate s svežim parom leč.

http://www.acuvue.si/advance

 

NatisniE-naslov

Delovni čas

Ponedeljek-Petek

09:00 - 13:00
15:00 - 19:00

Sobota, Nedelja in prazniki
Zaprto

Kontaktni podatki

Optika Zakovšek
Majorja Lavriča ulica 12
1000 Ljubljana

01 / 519-88-72
041 / 29-28-41
info@optika-zakovsek.si

Kako do nas?

zemljevid

plus minus

Ugodne cene

plus minus

Super ponudba

plus minus

Velika izbira
očal

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti. Ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov. Preberite si več o piškotkih na povezavi vse o piškotkih..

Strinjam se z uporabo piškotkov.