Kako do nas?

Kako do nas?

Po Celovški cesti (iz smeri centra Ljubljane)
Peljete iz smeri centra mesta po Celovški cesti mimo stavbe bivšega Slovenija avta in LPP-ja, ter se na naslednjem semaforju usmerite levo. Pri drugem semaforju zavijete levo in peljete 300 metrov naravnost ter nato zavijete desno. Na levi je veliko parkirišče pred poslovno stavbo v kateri sta Optika in Očesna ordinacija.

Po Celovški cesti (iz smeri Šentvida)
Peljete iz smeri Šentvida po Celovški cesti mimo Petrolove črpalke in Mercatorja in se pri semaforju pred obvoznico usmerite desno. Peljete 300 metrov naravnost ter nato zavijete desno. Na levi je veliko parkirišče pred poslovno stavbo v kateri sta Optika in Očesna ordinacija.

Po ljubljanski obvoznici (iz smeri Primorske)
Peljete iz smeri Primorske po obvoznici do izvoza na Celovško cesto in se na prvem semaforju usmerite levo. Ko prevozite polovico križišča (ne zapeljite proti Šentvidu) zavijete ostro levo do drugega semaforja, kjer zopet zavijete levo, peljete 300 metrov naravnost ter nato zavijete desno. Na levi je veliko parkirišče pred poslovno stavbo v kateri sta Optika in Očesna ordinacija.

Po ljubljanski obvoznici (iz smeri Štajerske)
Peljete iz smeri Štajerske po obvoznici do izvoza na Celovško cesto. Prečkate Celovško cesto in peljete 300 metrov naravnost ter nato zavijete desno. Na levi je veliko parkirišče pred poslovno stavbo v kateri sta Optika in Očesna ordinacija.

 

 NatisniE-naslov

Delovni čas

Ponedeljek-Petek

09:00 - 13:00
15:00 - 19:00

Sobota, Nedelja in prazniki
Zaprto

Kontaktni podatki

Optika Zakovšek
Majorja Lavriča ulica 12
1000 Ljubljana

01 / 519-88-72
041 / 29-28-41
info@optika-zakovsek.si

Kako do nas?

zemljevid

plus minus

Ugodne cene

plus minus

Super ponudba

plus minus

Velika izbira
očal

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti. Ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov. Preberite si več o piškotkih na povezavi vse o piškotkih..

Strinjam se z uporabo piškotkov.