Garancija stekel

Hoya ali Rodenstock

garancija HoyaČestitamo! Odločili ste se pravilno in izbrali vrhunska stekla znamke Hoya ali Rodenstock. S strokovnim nasvetom optika niste dosegli le največje možne kakovosti vidljivosti in najbolj vrhunskega ugodja pri nošenju, pridobili ste tudi garancijo in servisiranje res kvalitetnih znamk. Kot lastnik stekel Hoya ali  Rodenstock lahko odslej uživate v popolni zanesljivosti. Skupaj z obema proizvajalcema stekel vam bomo v optiki z veseljem omogočili hitro in enostavno podporo pri vaših očalih.

Garancija navajanja – prilagajanja na progresivna stekla

garancija pngRodenstock razvija in proizvaja optična stekla že 125 let. Če se nikakor ne morete navaditi na stekla, ki ste jih izbrali, kljub primernemu obdobju prilagajanja, preprosto predložite vašo brošuro z Rodenstockovo garancijo v roku 6 mesecev od nakupa vaša stekla vam bomo zamenjali. Prejeli boste drug par ustreznih stekel Rodenstock z isto dioptrijo. Denarno nadomestilo ni možno. Rodenstock jamči prvovrstno kakovost - zagotavljamo vam delovanje in obstojnost vaših stekel. Če bi vendarle kakorkoli odkrili napako na steklih, očala preprosto vrnite vašemu optiku skupaj z brošuro Rodenstockove garancije. V primeru upravičene pritožbe v roku 24 mesecev po vašem nakupu boste prejeli identična nadomestna stekla.

Garancija kakovosti - Zaščita očal

Kadar očal ne nosite, jih shranite v (po možnosti trd) etui.

Nasvet za dolgo življensko dobo očal

Vaših očal ne izpostavljajte visokim temperaturam - na primer v savni ali na armaturni plošči avtomobila, parkiranega na soncu. Prosimo, upoštevajte informacije o negi in navodila spodaj, kar vam bo zagotovilo, da boste z vašimi očali uživali čim dalj časa.

Za jasen vid in za čist pogled

Vaša očala čistite pod tekočo, mlačno vodo in s kapljico tekočine za čiščenje. Temeljito jih splaknite s čisto vodo in posušite s čisto, vpojno krpo. S tem boste preprečili, da stekla ne bodo poškodovali majhni delci prahu.

Hitro čiščenje

Kadar niste doma, lahko uporabite tudi posebne čistilne krpice – dobite jih v naši optiki. Ponudili vam bomo proizvode za nego, ki so izdelani za različne materiale stekel, in vam svetovali, kaj je najboljše za vaša očala.

NatisniE-naslov

Delovni čas

Ponedeljek-Petek

09:00 - 13:00
15:00 - 19:00

Sobota, Nedelja in prazniki
Zaprto

Kontaktni podatki

Optika Zakovšek
Majorja Lavriča ulica 12
1000 Ljubljana

01 / 519-88-72
041 / 29-28-41
info@optika-zakovsek.si

Kako do nas?

zemljevid

plus minus

Ugodne cene

plus minus

Super ponudba

plus minus

Velika izbira
očal

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti. Ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov. Preberite si več o piškotkih na povezavi vse o piškotkih..

Strinjam se z uporabo piškotkov.